Η πύλη ενημέρωσης στου Ζωγράφου
Ο πολίτης πλέον έχει το δικό του μέσο!

Το πιο διάσημο κλαμπ της Αυστραλίας απαγορεύει την είσοδο σε «ποζεράδες» με τατουάζ και επώνυμα ρούχα

Με επίσημη ανακοίνωση το πιο διάσημο κλαμπ «ρίχνει» πόρτα σε πελάτες με τατουάζ, «βαριά» κοσμήματα και επώνυμα ρούχα

Ο αμφιλεγόμενος ενδυματολογικός κώδικας εισήχθη σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τους πελάτες να «εκφοβίζουν» τους άλλους με την εμφάνιση τους.

Ένα σημείωμα μπροστά από το δημοφιλές εστιατόριο στο Double Bay, στο Σίδνεϊ ενημερώνει τους επισκέπτες του για τους νέους… κανόνες.

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική του χώρου, οι πελάτες δεν μπορούν να έχουν «ορατά τατουάζ», να φορούν «βαριά κοσμήματα» ή «ενδύματα με ετικέτα σχεδιαστών».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Poata Okeroa είπε στην Daily Telegraph: «Εκτιμούμε τους πελάτες μας και τους συμπολίτες μας και εφαρμόζουμε πάντα κανόνες που περιλαμβάνουν μια πολιτική ντυσίματος που αποθαρρύνει τις εκφοβιστικές εμφανίσεις»

Το εστιατόριο με κουζίνα από την Μέση Ανατολή ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και διευθύνεται από τους Poata Okeroa, Eric Jury και Julian Tobias.

Ο χώρος που μετατρέπεται σε κλαμπ τα βράδια, είναι δημοφιλής μεταξύ διασημοτήτων, όπως ο αστέρας του τένις Νικ Κύργιος, ο Σκοτ ​​Ίστγουντ, η Ρίτα Όρα και ο σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι.

Ο βρετανός σεφ Michael Mcelroy, ο οποίος εργάζεται σε ένα εστιατόριο στο Manly και έχει τατουάζ στο λαιμό και στα χέρια, είπε στο 7News ότι έφυγε αγανακτισμένος αφού ανακάλυψε τους νέους κανόνες.

Είπε: «Δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτήν την πολιτική στην Αυστραλία, έχω τατουάζ στο κεφάλι και στα χέρια και ούτε μια φορά όταν τρώω έξω δεν έχω ακούσει κάτι τόσο τραβηγμένο μέχρι πρόσφατα. Το να ακούς ότι τώρα εισάγουν αυτούς τους κανόνες είναι κρίμα».

Πρόσθεσε ότι οι συνάδελφοί του του είχαν πει ότι οι απαγορεύσεις γύρω από τα τατουάζ ήταν κοινή πρακτική στη βιομηχανία πριν από μερικά χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.