Η πύλη ενημέρωσης στου Ζωγράφου
Ο πολίτης πλέον έχει το δικό του μέσο!

Σχετικά με τον διαγωνισμό στο Δημοτικό Κοιμητήριο

 

” Μέτα από 9 χρόνια κερδοφορίας έως 130.000 ευρώ κάθε χρόνο για τον Δήμο,εσείς κ. Δήμαρχε με τις συμβουλές του ΆΜΙΣΘΟΥ(!!) Συμβούλου σας ,προχωρήσατε στον διαγωνισμό και δώσατε σε” μορφή δώρου ”,το κυλικείο με 6050!! ευρό τον μηνά ,το ρεύμα …ακόμα τζάμπα,και τον καφέ 4 ΕΥΡΩ !! Λες και το Κυλικείο είναι DA CAPO!!.Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Για να γίνουν όλα αυτά έπρεπε ο διαγωνισμός να είναι ”φωτογραφικός” και να στηθεί μεταξύ του σύμβουλου σας και ενός …διακεκριμένου πρώην ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ Δικηγόρου ,που όλως τυχαίως είναι και δικηγόρος του μόνου …..υποψηφίου(τότε) ενοικιαστή, και τώρα μισθωτή??

Γιατί κ. Δήμαρχε ”φωτογραφίσατε” τον νυν μισθωτή,βάζοντας στον διαγωνισμό τον όρο ” ότι πρέπει για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής,θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κατέχεις κυλικείο Νεκροταφείου στην Επικράτεια??? Δηλαδή ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ!!

Τι φοβηθήκατε και δεν ”ανοίξατε”,τον διαγωνισμό και σε άλλους επιχειρηματίες???….

Μήπως ότι θα ανέβαινε το μίσθωμα και δεν θα υπήρχαν ”καλά” περιθώρια κέρδους…..ή μήπως τίποτε άλλο που έχει να κάνει με την ”σχέση” αγάπης του σύμβουλου σας με τον δικηγόρο….???

Το σίγουρο είναι ένα:

Ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό κάτι…….δεν πήγε καλά……Και ο λογαριασμός θα σου επιστραφεί ……Δήμαρχε,και μάλιστα ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!

Νάντια Γ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.