Η πύλη ενημέρωσης στου Ζωγράφου
Ο πολίτης πλέον έχει το δικό του μέσο!

Ο Δήμος Ζωγράφου ενημερώνει τα παιδιά για τα οφέλη της ανακύκλωσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου η δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών τους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης “THE GREEN CITY” που διενεργεί η Περιφέρεια Αττικής, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Θώδα.

Τα παιδιά, τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος, κάνοντας ερωτήσεις και ανακυκλώνοντας στην πράξη συσκευασίες από γυαλί, αλουμίνιο και χαρτί ώστε να κατανοήσουν τη σημαντική αξία της ανακύκλωσης και να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση.

Παρόντες στη δράση ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Ζωγράφου Γιώργος Καππής, το μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιάννης Λούρης, η διευθύντρια του προγράμματος «Green City»,  Άννα Κλειδά  και η μηχανικός περιβάλλοντος  Μαρία Θεοδωράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου διακρίνεται για τις φιλοπεριβαλλοντικές ενέργειες και είναι το 1ο  αειφόρο σχολείο της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.