Η πύλη ενημέρωσης στου Ζωγράφου
Ο πολίτης πλέον έχει το δικό του μέσο!

Δημοτικό Κυλικείο του Νεκροταφείου Ζωγράφου: Ο Θώδας συνεχίζει τις μεθόδους Καζάκου! Ξαναγυρνάμε στο ζημιογόνο παρελθόν…

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Ζωγράφου “Μαζί για την πόλη μας” για την διαχείριση του κυλικείου στο Νεκροταφείο.

Δείτε αναλυτικά:

Δημοτικό Κυλικείο του Νεκροταφείου Ζωγράφου
Ο δήμαρχος κ. Θώδας πιστό τέκνο του τέως δημάρχου και νυν επίσημου συμβούλου του κ. Καζάκου, αποφάσισε να συνεχίσει μια από τις προσφιλείς μεθόδους του μέντορα του, και ενοικίασε το Δημοτικό Κυλικείο του Νεκροταφείου!
Έτσι μετά μετά από 9 χρόνια που είχε την διαχείριση του κυλικείου ο ίδιος ο Δήμος (με την ΜΑΞΙΑΔΗΖ), με καθαρά ετήσια κέρδη 109.000 – 131.000 ευρώ, ξαναγυρνάμε στο ζημιογόνο παρελθόν.


Οι κάτοικοι αυτής της πόλης δεν έχουν ξεχάσει αυτό το παρελθόν, τα φέσια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το κυλικείο, από τα νοικιασμένα δημοτικά πάρκινγκ, από το κυλικείο του κολυμβητηρίου, το AVEC και τις λοιπές αποτυχημένες διαχειρίσεις των Διοικήσεων κκ Καζάκου, Θώδα κλπ.
Το 2019 ως Διοίκηση, ανακαινίσαμε πλήρως το Κυλικείο του νεκροταφείου και σήμερα ενοικιάζεται σύγχρονο, εξοπλισμένο και ανακαινισμένο Κυλικείο σε ένα από τα μεγαλύτερα νεκροταφεία της Αθήνας, σε «συσκευασία δώρου»!
Σε μια δημοπρασία που είχε τιμή εκκίνησης 6.000 ευρώ και έκλεισε με μια μόνο προσφορά στις 6.050 ευρώ το μήνα, για 5+3 χρόνια και με δικαίωμα αύξησης της τιμής του καφέ από 3 ευρώ στα 4 ευρώ!


Απ’ ότι φαίνεται την ανάλογη συνέχεια θα έχουμε με εκχώρηση και άλλων δημοτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες
Άλλωστε η ΜΑΞΙΑΔΗΖ τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταργήσει τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και έχει εκχωρήσει τη λειτουργία της σε ιδιωτικές εταιρίες ενοικίασης προσωπικού.


Να είναι σίγουροι οι κκ της Διοίκησης, ότι αυτή την φορά οι δημότες θα τους επιστρέψουν τον λογαριασμό!

Μαζι Για Την Πολη Μας – Ανεξαρτητη Δημοτικη Παραταξη Ζωγραφου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.